Business Process Management - Methodologies - Prokop, Jan; Řepa, Václav, 1958-; Drótos, György; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Hlavním cílem práce je zmapovat metodiky procesního řízení a porovnat je podle různých kritérií. Nedílnou součástí této práce je průzkum stavu procesního řízení v ČR, Maďarsku a na Slovensku.
Vedoucí práce: Václav Řepa
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; marketingový výzkum; diplomové práce; marketing research; master's theses