Moldavská republika jako partner rozvojové spolupráce ČR - Gorodinskaia, Iana (2008)
Práce detailně mapuje problematiku rozvojové spolupráce ČR a Moldavské republiky. Cílem mé práce je vyhodnocení aktuálního stavu a perspektiv rozvoje vztahů mezí Českou a Moldavskou republikou a identifikace možného příspěvku ČR k rozvoji její ekonomiky.