Moldavská republika jako partner rozvojové spolupráce ČR - Gorodinskaia, Iana; Müllerová, Františka, 1948-; Lebedzeu, Uladzimir; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce detailně mapuje problematiku rozvojové spolupráce ČR a Moldavské republiky. Cílem mé práce je vyhodnocení aktuálního stavu a perspektiv rozvoje vztahů mezí Českou a Moldavskou republikou a identifikace možného příspěvku ČR k rozvoji její ekonomiky.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; Moldavsko; diplomové práce; Moldova; master's theses