Finanční analýza podniku IBM ČR, s.r.o. - Ciloci, Oleg (2009)
Prohlašuji, že bakalářskou práci na téma "Finanční analýza podniku IBM Česká republika, s.r.o." jsem vypracoval samostatně. Použitou literaturu a podkladové materiály uvádím v přiloženém seznamu literatury