Finanční analýza podniku IBM ČR, s.r.o. - Ciloci, Oleg; Neumaierová, Inka, 1960-; Volencová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Prohlašuji, že bakalářskou práci na téma "Finanční analýza podniku IBM Česká republika, s.r.o." jsem vypracoval samostatně. Použitou literaturu a podkladové materiály uvádím v přiloženém seznamu literatury
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses