Ekonomická analýza podniku Kablo Elektro, a.s. - Bitkin, Andrey; Vávrová, Hana, 1970-; Sieber, Patrik, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Za cíl mé práce jsem stanovil zhodnotit ekonomickou situaci a finanční zdraví největší české kabelářské společnosti Kablo Elektro a.s. pomocí ekonomické analýzy v letech 2001?2006. V první části práce se budu stručně věnovat ekonomické analýze obecně. V teoretické části popíši metodologii pro výpočet ukazatelů ekonomické analýzy. V aplikační části práce se pak na základě podkladů z finančního účetnictví budu snažit o analýzu a interpretaci těchto výkazů podniku, a dále o zhodnocení jeho finanční pozice. Auditované účetní uzávěrky jsou dostupné zatím jen do roku 2006. Proto o činnosti podniku v roce 2007 se budu věnovat jen popisně. V závěru své práce se pokusím shrnout všechny výsledky a najít některé příčiny stávající situace.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses