Finanční analýza a konkurenční srovnání - Vataha, Tomáš; Synek, Miloslav, 1935-2022; Strnad, Lucien; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Charakteristika firmy a odvětví, horizontální a vertikální analýza účetních výkazů, pravidla financování, poměrové ukazatele, Du Pontův rozklad, analýza pracovního kapitálu, hotovostní cyklus, Eva, Altman, IN05, metody mezipodnikového srovnání.
Vedoucí práce: Miloslav Synek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses