Finančná analýza spoločnosti MILK-AGRO, spol. s r. o. - Podhajecký, Peter (2009)
Cílem práce je udělat finanční analýzu společnosti pro vnitropodnikové potřeby vedení od roku 2003 do roku 2007 a indentifikovat hlavní činitele, které ovlivnily výsledky hospodaření podniku, případně navrhnout opatření, která by měla pozitivně ovlivnit další vývoj.