Finančná analýza spoločnosti MILK-AGRO, spol. s r. o. - Podhajecký, Peter; Kislingerová, Eva, 1950-; Kolářová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem práce je udělat finanční analýzu společnosti pro vnitropodnikové potřeby vedení od roku 2003 do roku 2007 a indentifikovat hlavní činitele, které ovlivnily výsledky hospodaření podniku, případně navrhnout opatření, která by měla pozitivně ovlivnit další vývoj.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses