Návrh webové prezentace společnosti Pfanner, s.r.o. - Havlíčková, Kateřina (2009)
Tato diplomová práce se zaměřuje na marketingovou komunikaci na internetu, na specifika internetu jako prostředku komunikace a ukazuje široké možnosti využití různých online nástrojů v marketingové komunikaci. Praktická část práce popisuje a analyzuje webovou prezentaci společnosti Pfanner, která je hodnocena podle zvolených kriterií. Na základě této analýzy a srovnání s konkurencí jsou navžena doporučení.