Návrh webové prezentace společnosti Pfanner, s.r.o. - Havlíčková, Kateřina; Vávra, Oldřich; Skokanová, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato diplomová práce se zaměřuje na marketingovou komunikaci na internetu, na specifika internetu jako prostředku komunikace a ukazuje široké možnosti využití různých online nástrojů v marketingové komunikaci. Praktická část práce popisuje a analyzuje webovou prezentaci společnosti Pfanner, která je hodnocena podle zvolených kriterií. Na základě této analýzy a srovnání s konkurencí jsou navžena doporučení.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses