Finanční analýza podniku FAB s.r.o. - Mitvalská, Žaneta (2009)
Bakalářská práce je zaměřena na finanční analýzu společnosti FAB, s.r.o. Práce je rozdělena do dvou částí, na část teoretickou a praktickou. Teoretická část je věnována charakteristice a popisu předmětu a účelu finanční analýzy a také jejím metodám a základním oblastem. V další části následuje provedení praktické finanční analýzy na základě využití základních účetních výkazů společnosti FAB, s.r.o. za období 2005 -- 2007. V závěru práce je uvedeno zhodnocení provedené finanční analýzy a také návrh vhodných řešení pro zlepšení současné finanční situace podniku