Finanční analýza podniku FAB s.r.o. - Mitvalská, Žaneta; Holečková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Bakalářská práce je zaměřena na finanční analýzu společnosti FAB, s.r.o. Práce je rozdělena do dvou částí, na část teoretickou a praktickou. Teoretická část je věnována charakteristice a popisu předmětu a účelu finanční analýzy a také jejím metodám a základním oblastem. V další části následuje provedení praktické finanční analýzy na základě využití základních účetních výkazů společnosti FAB, s.r.o. za období 2005 -- 2007. V závěru práce je uvedeno zhodnocení provedené finanční analýzy a také návrh vhodných řešení pro zlepšení současné finanční situace podniku
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses