Výsledovka jako základ pro měření výkonnosti podniku - Mikušová, Klára (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou obsahu a struktury výsledovky pro manažerské řízení. Zkoumá, jakou vypovídací schopnost výsledovka může mít, tedy jaké informace poskytuje a jestli jsou tyto informace dostačující pro řízení podnikatelského procesu. Teoretické poznatky jsou využity při analýze výsledovky konkrétní společnosti, společnosti Astrid Cosmetics, a. s.