Výsledovka jako základ pro měření výkonnosti podniku - Mikušová, Klára; Wagner, Jaroslav, 1977-; Stránský, Jakub, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou obsahu a struktury výsledovky pro manažerské řízení. Zkoumá, jakou vypovídací schopnost výsledovka může mít, tedy jaké informace poskytuje a jestli jsou tyto informace dostačující pro řízení podnikatelského procesu. Teoretické poznatky jsou využity při analýze výsledovky konkrétní společnosti, společnosti Astrid Cosmetics, a. s.
Vedoucí práce: Jaroslav Wagner
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; náklady; bakalářské práce; costs; bachelor's theses