Odlišnosti při podnikání fyzických a právnických osob - Bazyuk, Ulyana (2009)
Předmětem bakalářské práce je vymezení vzniku a podnikání fyzických a právnických osob. Hlavním cílem je popis nejdůležitějších odlišností, negativních a pozitivních stránek těchto druhů podnikání.