Odlišnosti při podnikání fyzických a právnických osob - Bazyuk, Ulyana; Randáková, Monika, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Předmětem bakalářské práce je vymezení vzniku a podnikání fyzických a právnických osob. Hlavním cílem je popis nejdůležitějších odlišností, negativních a pozitivních stránek těchto druhů podnikání.
Vedoucí práce: Monika Randáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; účetnictví; bakalářské práce; accounting; bachelor's theses