Analýza systému zaměstnaneckých výhod v organizaci - Hrdinová, Jitka (2009)
Cílem bakalářské práce je analyzovat současný systém zaměstnaneckých výhod ve společnosti Raiffeisenbank a.s. Teoretická část práce vymezuje pojem zaměstnanecké výhody, poté popisuje a člení jednotlivé zaměstnanecké výhody z hlediska významnosti jak pro zaměstnance, tak pro zaměstnavatele. Hlavním záměrem navazující praktické části je analýza systému zaměstnaneckých výhod pomocí dotazníkového šetření. Výsledky šetření mají za cíl poskytnout pohled na význam zaměstnaneckých výhod a na preference zaměstnanců v této oblasti.