Analýza systému zaměstnaneckých výhod v organizaci - Hrdinová, Jitka; Šikýř, Martin, 1974-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem bakalářské práce je analyzovat současný systém zaměstnaneckých výhod ve společnosti Raiffeisenbank a.s. Teoretická část práce vymezuje pojem zaměstnanecké výhody, poté popisuje a člení jednotlivé zaměstnanecké výhody z hlediska významnosti jak pro zaměstnance, tak pro zaměstnavatele. Hlavním záměrem navazující praktické části je analýza systému zaměstnaneckých výhod pomocí dotazníkového šetření. Výsledky šetření mají za cíl poskytnout pohled na význam zaměstnaneckých výhod a na preference zaměstnanců v této oblasti.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; zaměstnanecké výhody; bakalářské práce; employee fringe benefits; bachelor's theses