Možnosti a využití MM komunikačních prostředků v praxi - Malý, Michal; Krsek, Libor, 1979-; Horný, Stanislav, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Hlavním cílem této práce je popsat a zmapovat možnosti a využití multimediálních komunikačních prostředků, jak už sám název napovídá. Je zde opravdu ukázána jejich široká variabilita použitelnosti v nejrůznějších oblastech. Práce je rozčleněna do několika logicky uspořádaných kapitol. Nejprve je čtenář uveden do problematiky multimédií, včetně definic a popisu jednotlivých složek. Poté následuje přehled oblastí, kde je možné aplikovat multimediální materiál, tedy jak ve vzdělávání a domácnostech, tak v zaměstnání a na veřejných místech. Součástí je i podkapitola o virtuální realitě. Dále se pojednává o způsobech, jakými se vůbec multimediální obsah dostává k lidem, čili jakými technologiemi a zařízeními je šířen. Nechybí ani přehled současných trendů, novinek a nástin budoucího technologického vývoje. Závěrečná část je věnována porovnání teoretických poznatků s praktickou situací, konkrétně využití multimédií v obchodním řetězci Baumax.
Vedoucí práce: Libor Krsek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; multimédia; bakalářské práce; multimedia; bachelor's theses