Finanční analýza - Zapletal, Tomáš; Kopalová, Helena; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Finanční analýza je důležitou a nezbytnou součástí podnikových financí. Práce musí obsahovat analýzu konkrétního podniku nejméně za tři poslední roky, a to minimálně v podobě vertikální a horizontální analýzy, poměrových ukazatelů, bonitních a bankrotních modelů. Autor práce by se měl zejména zaměřit na vlastní komentáře zjištěných výsledků a na základě jejich zhodnocení navrhnout pro podnik možné další kroky.
Vedoucí práce: Helena Doláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses