Model tahové hry s finančními odměnami - Erbsová, Markéta (2009)
Cílem práce je analýza a představení původní tahové hry s finančními odměnami, kterou nazveme Výměna. V teoretické části popíšeme základní pojmy teorie her, zvláště pak hru v explicitním tvaru.V praktické části se budeme zabývat samotnou hrou Výměna. Určíme pravidla hry, grafickou podobu hry a formulujeme matematický model hry. Samotné části hry podrobněji popíšeme. Neméně významnou částí bude charakteristika hry, ve které nastíníme možné využití hry v praxi.