Finanční analýza Nestlé Česko s.r.o. - Machač, Michal (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti Nestlé Česko, s. r. o. za období let 2003 - 2007. Práce se skládá z metodologické a praktické části. Metodologická část obsahuje obecné informace o ukazatelích nezbytných pro vytvoření praktické části. Praktická část se věnuje již samotným výpočtům. Vybrané finanční ukazatele jsou porovnány s odvětvím a společností Opavia - LU.