Finanční analýza Nestlé Česko s.r.o. - Machač, Michal; Kopkáně, Heřman; Mikan, Pavel, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti Nestlé Česko, s. r. o. za období let 2003 - 2007. Práce se skládá z metodologické a praktické části. Metodologická část obsahuje obecné informace o ukazatelích nezbytných pro vytvoření praktické části. Praktická část se věnuje již samotným výpočtům. Vybrané finanční ukazatele jsou porovnány s odvětvím a společností Opavia - LU.
Vedoucí práce: Heřman Kopkáně
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses