Vytvoření vzdělávacího programu pro zaměstnance firmy Agrokop, a.s. - Vostalová, Zuzana (2009)
Cílem práce bylo vytvoření vzdělávacího programu pro zaměstnance společnosti AGROKOP CZ, a.s. a navržení jedné z cest, jak tento program financovat z veřejných zdrojů. Tou bylo financování ze Strukturálních fondů prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost. V první části jsou uvedena základní teoretická východiska pro plánování, realizaci a hodnocení vzdělávacích programů a stručně nastíněna problematika strukturálních fondů a postup v případě zájmu o dotaci. V druhé části je vytvořena projektová žádost do OP LZZ tak, aby odpovídala pravidlům vyplňování elektronické žádosti aplikace Benefit7, jejímž prostřednictvím se žádost zadává.