Vytvoření vzdělávacího programu pro zaměstnance firmy Agrokop, a.s. - Vostalová, Zuzana; Kačín, Radovan; Uličná, Štěpánka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem práce bylo vytvoření vzdělávacího programu pro zaměstnance společnosti AGROKOP CZ, a.s. a navržení jedné z cest, jak tento program financovat z veřejných zdrojů. Tou bylo financování ze Strukturálních fondů prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost. V první části jsou uvedena základní teoretická východiska pro plánování, realizaci a hodnocení vzdělávacích programů a stručně nastíněna problematika strukturálních fondů a postup v případě zájmu o dotaci. V druhé části je vytvořena projektová žádost do OP LZZ tak, aby odpovídala pravidlům vyplňování elektronické žádosti aplikace Benefit7, jejímž prostřednictvím se žádost zadává.
Vedoucí práce: Radovan Kačín
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; vzdělávání; strukturální fondy; bakalářské práce; education; structural funds; bachelor's theses