Finanční analýza společnosti Stock Plzeň - Božkov s.r.o. - Stručovská, Hana (2009)
Cílem této bakalářské práce je podle metod finanční analýzy zjistit a posoudit finanční kondici společnosti. Rozebrat dosažené výsledky, zjistit, co je jejich příčinou a vystihnout jejich vývoj v čase. Některé z nich srovnat s odvětvím či konkurencí a pokusit se z nich vyvodit důsledky pro společnost Stock. V neposlední řadě posoudit vliv vnějších událostí, v podobě např. zvýšení spotřební daně, na finanční ukazatele.