Finanční analýza společnosti Stock Plzeň - Božkov s.r.o. - Stručovská, Hana; Cimický, Jan; Chýna, Vladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem této bakalářské práce je podle metod finanční analýzy zjistit a posoudit finanční kondici společnosti. Rozebrat dosažené výsledky, zjistit, co je jejich příčinou a vystihnout jejich vývoj v čase. Některé z nich srovnat s odvětvím či konkurencí a pokusit se z nich vyvodit důsledky pro společnost Stock. V neposlední řadě posoudit vliv vnějších událostí, v podobě např. zvýšení spotřební daně, na finanční ukazatele.
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses