Finanční analýza Setuza, a.s. - Kubečka, Radim (2009)
Cíl práce je: Zhodnocení finanční situace společnosti SETUZA a.s., jejího celkového zdraví, porovnání s konkurencí a zjištění vlivu některých makroekonomických činitelů na tuto společnost.