Finanční analýza Setuza, a.s. - Kubečka, Radim; Kopkáně, Heřman; Uherek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cíl práce je: Zhodnocení finanční situace společnosti SETUZA a.s., jejího celkového zdraví, porovnání s konkurencí a zjištění vlivu některých makroekonomických činitelů na tuto společnost.
Vedoucí práce: Heřman Kopkáně
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses