Finanční analýza podniku RTR s.r.o. - Novák, Martin (2009)
Finanční analýza podniku RTR TRANSPORT A LOGISTIKA s.r.o. se zaměřením na odhalení hrozby bankrotu pomocí využití bankrotních a bonitních modelů.