Finanční analýza podniku RTR s.r.o. - Novák, Martin; Schönfeld, Jaroslav; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Finanční analýza podniku RTR TRANSPORT A LOGISTIKA s.r.o. se zaměřením na odhalení hrozby bankrotu pomocí využití bankrotních a bonitních modelů.
Vedoucí práce: Jaroslav Schonfeld
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses