Nástroje monetární politiky v ČR po roce 2000. - Kulbakov, Nikolay (2009)
V novém tisíciletí ČNB přijala politiku cílování inflace. K této politice ČR přistoupila, jako jedná z prvních zemi. Bakalářská práce se zabývá vysvětlením nástrojů a principů monetární politiky v podmínkách politického kurzu cílování inflace.