Nástroje monetární politiky v ČR po roce 2000. - Kulbakov, Nikolay; Novák, Vladimír; Rusmichová, Lada; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
V novém tisíciletí ČNB přijala politiku cílování inflace. K této politice ČR přistoupila, jako jedná z prvních zemi. Bakalářská práce se zabývá vysvětlením nástrojů a principů monetární politiky v podmínkách politického kurzu cílování inflace.
Vedoucí práce: Vladimír Novák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses