Získávání a výběr pracovníků - Černá, Tereza (2009)
Bakalářská práce analyzuje proces získávání a výběru pracovníků v organizaci WAVIN Ekoplastik s.r.o. a porovnává zjištěné skutečnosti s teoretickými poznatky. Současně je záměrem práce prozkoumat a posoudit vliv probíhající krize světové ekonomiky na proces získávání a výběru pracovníků ve sledované organizaci a porovnat současnou situaci se situací před propuknutím krize.