Získávání a výběr pracovníků - Černá, Tereza; Šikýř, Martin, 1974-; Hrušková, Adina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Bakalářská práce analyzuje proces získávání a výběru pracovníků v organizaci WAVIN Ekoplastik s.r.o. a porovnává zjištěné skutečnosti s teoretickými poznatky. Současně je záměrem práce prozkoumat a posoudit vliv probíhající krize světové ekonomiky na proces získávání a výběru pracovníků ve sledované organizaci a porovnat současnou situaci se situací před propuknutím krize.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses