Finanční analýza firmy Čedok a. s. - Horáček, Jiří (2009)
Obsahem bakalářské práce "Finanční analýza firmy Čedok, a.s." je provedení rozboru hospodaření a celkové finanční situace podniku. Práce se zaměřuje na analýzu rentability, likvidity, solventnosti, obsahuje také modely finančního zdraví a faktorovou analýzu. Zdrojem informací je výroční zpráva jmenovaného subjektu.