Finanční analýza firmy Čedok a. s. - Horáček, Jiří; Holečková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Obsahem bakalářské práce "Finanční analýza firmy Čedok, a.s." je provedení rozboru hospodaření a celkové finanční situace podniku. Práce se zaměřuje na analýzu rentability, likvidity, solventnosti, obsahuje také modely finančního zdraví a faktorovou analýzu. Zdrojem informací je výroční zpráva jmenovaného subjektu.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; likvidita; bakalářské práce; liquidity (economics); bachelor's theses