Srovnání vybraných dopravních systémů Amsterdamu a Prahy - Mašatová, Anna; Mervart, Michal, 1977-; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Obsahem teoretické části je popis městské hromadné dopravy a její historie, preference, tarify a prostorové uspořádání, integrovaný dopravní systém a prostředky používané v hromadné dopravě. Cílem praktické části je analýza základních data z historie, dopravních a tarifních systémů, používaných jízdenek a druhů dopravních prostředků. Třetí část pak srovnává dopravní systémy obou měst.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses