Finanční analýza Fujitsu Siemens Computers, s. r. o. - Hanzlíková, Martina; Kopalová, Helena; Cimický, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Finanční analýza je analýzou finančního zdraví podniku. Lze jej zkoumat z různých pohledů - analýza rentability, aktivity, likvidity, zadluženosti, výkonnosti a další. Ve zhodnocení finančního zdraví mohou také velmi pomoci mnohé bonitní a bankrotní modely. Cílem této práce je finanční analýza podniku Fujitsu Siemens Computers, s. r. o.
Vedoucí práce: Helena Doláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; likvidita; bakalářské práce; financial analysis; liquidity (economics); bachelor's theses