Analýza pojištění odpovědnosti za škody občanů na českém pojistném trhu - Hájková, Veronika; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tato bakalářská práce je zaměřena na pojištění odpovědnosti občanů. První část obsahuje hlavní informace o pojištění odpovědnosti, některá fakta o historii a postavení na pojistném trhu. Druhá část se zabývá jednotlivými druhy pojištění odpovědnosti občanů, které pojišťovny v současnosti nabízejí. Většina z nich je doplněna praktickými čísly. Samotná analýza je popsána v posledná části této bakalářské práce. Je zaměřena na pojištění odpovědnosti občanů v běžném životě. Srovnává produkty vybraných pojišťoven, jejich ceny a pojistné podmínky.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses