Optimalizace hmotných a nehmotných toků v malém elektronickém obchodu - Habrnal, Marek (2009)
Zhodnocení využitelnosti optimalizačních metod hmotných a nehmotných toků v malém elektronickém obchodu. Návrh optimalizačních opatření s respektováním specifik a omezení začínajícího elektronického obchodu s potravinovými doplňky.