Optimalizace hmotných a nehmotných toků v malém elektronickém obchodu - Habrnal, Marek; Novotný, Michal; Melechovský, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Zhodnocení využitelnosti optimalizačních metod hmotných a nehmotných toků v malém elektronickém obchodu. Návrh optimalizačních opatření s respektováním specifik a omezení začínajícího elektronického obchodu s potravinovými doplňky.
Vedoucí práce: Michal Novotný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses