Finanční analýza - Svobodová, Lucie; Dvořáková, Dana, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem mé bakalářské práce je zhodnotit finanční zdraví pivovaru Černá hora, a.s. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou popsány základní metody finanční analýzy a s tím související potřebné zdroje dat a uživatelé. V praktické části jsem aplikovala metody finanční analýzy na Černohorský pivovar. Pro přesnější hodnocení výsledků finanční analýzy jsem provedla mezipodnikové srovnání s rodinným pivovarem Bernard. Na závěr celé práce jsou shrnuty veškeré poznatky z provedené analýzy a zhodnocení finanční situace pivovaru.
Vedoucí práce: Dana Dvořáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses