Daňové úlevy u daně z příjmů fyzických osob - Ďurišová, Milena (2009)
Obsahem této bakalářské práce je stanovení daňových úlev u §6 daně z příjmů fyzických osob v roce 2009. Práce je členěna do 3 hlavních kapitol. První je teoretická a zabývá se definicí daňových úlev a fungováním systému daňových úlev v zemích OECD. Druhá, rovněž teoretická, obsahuje popis daňových úlev v České republice. Hlavní částí práce je část třetí, analytická, která obsahuje samotné stanovení daňových úlev a u některých úlev také odhadnutí jejich výše.