Daňové úlevy u daně z příjmů fyzických osob - Ďurišová, Milena; Vítek, Leoš, 1970-; Vítek, Leoš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Obsahem této bakalářské práce je stanovení daňových úlev u §6 daně z příjmů fyzických osob v roce 2009. Práce je členěna do 3 hlavních kapitol. První je teoretická a zabývá se definicí daňových úlev a fungováním systému daňových úlev v zemích OECD. Druhá, rovněž teoretická, obsahuje popis daňových úlev v České republice. Hlavní částí práce je část třetí, analytická, která obsahuje samotné stanovení daňových úlev a u některých úlev také odhadnutí jejich výše.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; daň z příjmů fyzických osob; bakalářské práce; personal income tax; bachelor's theses