Financovanie zo štrukturálnych fondov Európskej únie pre projekt rekonštrukcie penziónu a reštaurácie ST.FLORIÁN - Smatanová, Zuzana (2009)
Moje bakalářská práce je vypracovaná na téma Financování ze strukturálních fondů Evropské unie pro projekt rekonstrukce penzionu a restaurace ST.FLORIÁN. V metodologické části je stručně přiblížená Slovenská Republika v rámci cestovního ruchu, podmínky provozování ubytovacích zařízení jako i vymezení konkrétních aplikovatelných operačních programů. V praktické části je vypracovaná komplexní studie uskutečnitelnosti, zahrnující podrobný popis projektu, finanční analýzu a jeho konečné vyhodnocení.