Financovanie zo štrukturálnych fondov Európskej únie pre projekt rekonštrukcie penziónu a reštaurácie ST.FLORIÁN - Smatanová, Zuzana; Kačín, Radovan; Potluka, Oto, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Moje bakalářská práce je vypracovaná na téma Financování ze strukturálních fondů Evropské unie pro projekt rekonstrukce penzionu a restaurace ST.FLORIÁN. V metodologické části je stručně přiblížená Slovenská Republika v rámci cestovního ruchu, podmínky provozování ubytovacích zařízení jako i vymezení konkrétních aplikovatelných operačních programů. V praktické části je vypracovaná komplexní studie uskutečnitelnosti, zahrnující podrobný popis projektu, finanční analýzu a jeho konečné vyhodnocení.
Vedoucí práce: Radovan Kačín
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses