Srovnání webových stránek neziskových organizací - Navrátil, Karel (2009)
Cílem bakalářské práce je srovnání webových stránek neziskových organizací. Úvodní část pojednává o obecném poslání neziskových organizací a rámcovém hodnocení současné situace neziskových organizací v České republice. Druhá část obsahuje zásady multikriteriálního hodnocení webových stránek. V třetí části je vlastní hodnocení vybraných stránek. Posléze je uvedeno zhodnocení výsledků a formulována doporučení pro zlepšení daných stránek. Závěr práce je tvořen zásadami pro vytváření nových webových stránek s uvedením praktického příkladu tvorby stránky neziskové organizace.