Srovnání webových stránek neziskových organizací - Navrátil, Karel; Toman, Prokop, 1942-; Sigmund, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Cílem bakalářské práce je srovnání webových stránek neziskových organizací. Úvodní část pojednává o obecném poslání neziskových organizací a rámcovém hodnocení současné situace neziskových organizací v České republice. Druhá část obsahuje zásady multikriteriálního hodnocení webových stránek. V třetí části je vlastní hodnocení vybraných stránek. Posléze je uvedeno zhodnocení výsledků a formulována doporučení pro zlepšení daných stránek. Závěr práce je tvořen zásadami pro vytváření nových webových stránek s uvedením praktického příkladu tvorby stránky neziskové organizace.
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses